muziek netwerk salland zoekt vrijwilligers

Het Muziek Netwerk Salland organiseert onder andere leerorkesten op scholen. Komend jaar op maar liefst zeventien scholen in de gemeente Raalte, Olst-Wijhe en Deventer (Lettele). Tijdens een leerorkest leren kinderen gedurende een half jaar een muziekinstrument te bespelen en hebben naast de groepslessen ook orkestrepetities. Dit resulteert in een schitterend eindconcert. De organisatie hiervan is in handen van een projectleider en de uitvoering wordt gedaan door diverse muziekdocenten. Leerlingen kiezen allemaal een muziekinstrument naar keuze, zoals gitaar, koperwerk, slagwerk, cello of viool.

Zoektocht
Het Muziek Netwerk Salland is op zoek naar een bestuurslid, een lid van de scholencommissie en logistieke vrijwilligers.

Wegens privé omstandigheden verlaat de voorzitter het netwerk. Het netwerk zoekt een opvolger die het leuk vindt om een leiding te geven aan een enthousiast bestuur. Daarnaast is het Netwerk op zoek naar een nieuw lid van de scholencommissie. Iemand die het onderwijs een warm hart toedraagt en het leuk vindt de spil te zijn tussen een school en het netwerk.

Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, is het netwerk op zoek naar logistieke vrijwilligers. Mensen die de 300 instrumenten volgens een vooraf bepaald rooster naar de scholen willen brengen. Een leuke job, samen met een andere vrijwilligers en met het plezier van kinderen en muziek om je heen.

Belangstelling? Meer informatie? Kijk op de website staging2.muzieknetwerksalland.nl of mail naar info@muzieknetwerksalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.