mr jingles wint eerste voorronde de wraak

In café Vosman in Nieuw Heeten werd vrijdagavond het spits afgebeten van De Wraak van Salland versie 2016. Mr. Jingles, The Radzjas en Fresh stonden op het podium. Ze kregen allen een klein half uur om het publiek niet allen te vermaken, maar ook om ze te overtuigen dat zij de beste band van de avond waren.

Mr. Jingles, The Radzjas en Fresh. Drie heel verschillende muziekstijlen. Mr. Jingles is een allround coverband. De band speelt voornamelijk bekende pop- en rockcovers afgewisseld met wat dancehits. The Radzjas is geïnspireerd door onder meer de Sexpistols en kwam met eigen werk. Fresh is ook een coverband: top 40, rock and roll, blues zijn de hoofdmoot.

Net als in eerdere versies van De Wraak stoof de bandbattle dit keer ook niet ongezien door Nieuw Heeten. Café Vosman was vol. En iedereen was laaiend enthousiast, vertelt opperstalmeester Dennis Maandag. “Door de verschillende muziekstijlen was het de hele avond gezellig. Een kroegavond zoals een kroegavond bedoeld is! Tussen de sets muziek door was er lekker de tijd voor een praatje en een glaasje, en tijdens de muziek was het genieten van gewoon goeie stevige muziek.” Die muziek maken de bands, dat het in het café ook technisch allemaal goed klinkt heeft de Wraak te danken aan Sound en Light Supply AVXL.

Het publiek koos Mr. Jingles als winnaar van de avond. Deze band had uiteindelijk de meeste muntjes in hun bierpul. Volgende week komen de videoclips van de andere band online op Salland Centraal. De band die in de poll het meest aangeklikt wordt is de nummer 2 van de avond geworden en gaat samen met Mr. Jingles door naar de halve finale. Om uiteindelijk in de finale te komen, worden ze dan beoordeeld door een echte jury.

Op dewraakvansalland.nl zie je de data van halve (Leeren Lampe) en hele finale (Gouv).

De Baron
Vanavond (zaterdag) staan PremiuM Rockband, Thieving Maqpies en The Woof op het podium van De Baron in Heino. PremiuM en The Woof spelen rockcovers. Thieving Magpies speelt ook rock, maar dan alleen maar eigen nummers.

Om 21.00 uur gaat het loos. Wil je er bij zijn? De entree is gratis.

Foto’s: Alex Witteveen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.