mdina heeten opent deuren in voormalig rabobank

Mdina Heeten opent zaterdag 12 maart haar deuren in het voormalig pand van de Rabobank in Heeten. Het initiatief van Ayleen Kiekebosch en Bas Aarnink is bedoeld ter ondersteuning van kleinere en startende ondernemers en ondersteunt tevens sociaal-maatschappelijke activiteiten.

De naam Mdina is afkomstig van een klein en gezellig dorpje in Malta met winkeltjes en allerlei activiteit.

Twee hoofddoelstellingen
De benedenverdieping van het pand aan het Dorpsplein wordt een winkel en openbare gelegenheid waarbij Mdina Heeten twee hoofddoelstellingen heeft.

Allereerst het bieden van mogelijkheden aan kleinere en startende ondernemers om zichzelf te laten zien en haar producten en/of diensten aan te bieden. Hierbij wordt concurrentie met reeds aanwezige fysieke detailhandel in Heeten zo veel mogelijk vermeden. 

Daarnaast probeert Mdina Heeten het dorp iets extra’s te geven in de vorm van producten en/of diensten die in het dorp nog niet aanwezig zijn.

Mdina Heeten verleent naast bovenstaande doelstellingen ook ruimte en medewerking aan diverse Heetense verenigingen en stichtingen.

Ondernemers gezocht
Naast de reeds gevestigde ondernemers in Mdina Heeten wordt nog gezocht naar geïnteresseerde ondernemers. Via info@mdina-heeten.nl kun je contact opnemen om een afspraak te maken, een kijkje te komen nemen en de voorwaarden te bespreken.

Medewerkers gezocht
Mdina Heeten is op korte termijn ook op zoek naar medewerkers voor met name de ochtenden, de avonden en de zaterdag. Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar info@mdina-heeten.nl.

Tweedehands kleding en accessoires gezocht
Mdina Heeten is voor de opening van 12 maart op zoek naar tweedehands kleding en accessoires. Kijk voor de voorwaarden van het tweedehands winkeltje bij het tapblad ‘2e hands’. Items kunnen dinsdag 8 maart tussen 18.30 en 20.00 uur en donderdag 10 maart tussen 15.00 en 17.00 uur worden gebracht aan het Dorsplein 3-5 te Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.