massagepraktijk dianthus houdt open huis in vernieuwde praktijk

Na ruim vijf jaar lang een praktijk te hebben gehad naast een andere baan, neemt Ingrid nu de stap om geheel zelfstandig te worden. Het is inmiddels haar specialiteit geworden om mensen met nek- en schouderklachten, maar ook met rug- en andere klachten te helpen. Hierbij zet ze met passie al haar kennis en kunde in.

De behandeling is vaak een combinatie van een aantal behandelvormen die ze zich in de loop der jaren heeft eigen gemaakt, zoals sportmassage, shiatsu, hotstone massage en Gua Sha therapie. “Gelukkig komen er niet alleen mensen met klachten, want dat is vaak hard werken hoor. Maar het is wel heel dankbaar als mensen weer verlicht en blij de deur uit gaan.”

Ook wanneer je dus geen klachten hebt, kun je bij Dianthus terecht voor voorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage, hotstone massage, een super ontspannende gezichtsbehandeling (met een zijdezacht huidje na afloop), voetreflexbehandeling of bamboemassage.

Sinds kort behoort ook een (natte) Hamambehandeling, die onder andere in sauna’s wordt gegeven, tot de mogelijkheden. Uiteraard geeft Ingrid op de open dag graag uitleg over de diverse behandelvormen.

Dianthus
Je vindt Dianthus aan de Cellenweg 5 in Nieuw Heeten, een zijweg van de Holterweg. De massages worden gegeven in een fijne, sfeervolle ambiance op het mooie Sallandse platteland op slechts tien minuten rijden van af Raalte. Bel gerust naar 06-52717468 of 0572-382699 voor meer informatie of een afspraak of kijk op de site staging2.dianthus.punt.nl.

Flinke korting
Ter kennismaking krijg je de hele maand april maar liefst 20 euro korting op een behandeling van een uur. Dus je betaalt dan voor de meeste behandelingen geen 49, maar 29 euro.

Behandeling van Paarden
Tot haar werkzaamheden behoort inmiddels ook het behandelen van paarden met Gua Sha. Deze therapievorm is bij de meeste mensen nog niet zo bekend. Met deze behandelvorm heeft ze inmiddels al een aantal zeer mooie resultaten weten te bereiken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.