marienheem zet stijgende lijn voort

Al na drie minuten was s.v. Mariënheem speler Lean Hobert trefzeker. Na een langdurige blessure zijn eerste goal na de winterstop. De snelle 0-1 stond op het scorebord. Tien minuten later wist Tom Schutte het doel te vinden. Met 0-2 gingen beide teams na 45 minuten voetballen de kleedkamer in.

De ruststand bleef ook in de tweede helft lang op het scorebord staan totdat Mariënhemer Twan Lorkeers de wedstrijd definitief besliste met de 0-3 in de 83e minuut.

Door deze overwinning doet Mariënheem volop mee voor de periodetitel met nu al 12 punten uit zes wedstrijden. De wedstrijd van volgende week zondagmiddag 13 maart zal thuis tegen het één plaats hoger op de ranglijst staande v.v. Langeveen zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.