Home / archiefcentraal / maak een trancereis in de haere

maak een trancereis in de haere

Onder begeleiding van Aissatoe de Zwaan kun je op zondag 13 maart vanaf 10.30 uur een trancereis maken. Deelname kost 15 euro, inclusief koffie of thee. De ochtend is in Culture Club de Haere aan de Haereweg 4 in Olst. Inlichtingen en opgave: aissatoe@hetnet.nl. Zie voor het jaarprogramma www.aissatoesjamaan.nl

Trancereis is een vorm waarbij je tot een diepe meditatie en ontmoeting met je innerlijk zelf kan komen. Al liggend op een matje wordt je via geleide meditatie gebracht naar een ontmoeting met je zelf op een dieper niveau. Je wordt begeleid door het ritme van de drum. Het ritme van de drum en het ritme van je ademhaling zorgen dat je niet afgeleid wordt met je gedachte. Het kan zijn dat je door deze meditatie antwoorden op je vragen krijgt, of dat je een keuze hebt gemaakt bij elementen waar je ego en je denken je in twijfel bracht. 

Doe makkelijke kleding aan en neem een dekentje en sokken mee.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.