look hair voor de zevende keer genomineerd voor coiffure awards

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal vier foto’s in te sturen, waarin het vakmanschap van de betreffende kapper of kapster optimaal tot zijn recht kwam. Er kwamen duizenden aanmeldingen binnen voor de Coiffure Awards. Na deskundige beoordeling door een Nederlandse vakjury werd 23 februari de eerste schifting gemaakt.

De fotoseries die de Nederlandse vakjury selecteerde, zijn eind februari vervolgens meegenomen naar Londen. Hier heeft een Engelse jury de definitieve selectie van kappers en kapsters bekendgemaakt. In totaal dingen er nu nog 93 kappers en kapsters van 62 verschillende kapsalons in Nederland mee naar de Coiffure Award 2016. De winnaars in de verschillende categorieën worden zondag 1 mei bekendgemaakt tijdens de gala-uitreiking in Studio21 in Hilversum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.