lifestyle centre breidt uit met lifestyle challenge

The Lifestyle Challenge is een pakket van bewegen, voeding en coaching waarmee iedereen in twaalf weken begeleid gaat worden om fit in het leven te kunnen staan. “‘Fit for life’, Fit voor het leven”, aldus Oscar Duteweert. Het is een challenge waarbij de deelnemer zichzelf doelen stelt die hij binnen twaalf weken kan verwezenlijken. Haalbare doelen die je op weg naar een nieuwe manier van leven (Lifestyle) moeten sturen.

WOW
Lifestyle Centre aan de Tjalkstraat in Raalte draait nu al de drie concepten (Lifestyle Challenge, Fit For Life en de WOW. Oscar: “WOW is een stevig pakket van functionele trainingen, voor fittere en fanatieke sporters. Het is een combinatie van Crossfit en Funxtion. Fit (Fit For Life) is een groepstraining waarbij de intensiteit en de functionaliteit van de oefeningen gericht is om mensen fit te krijgen en te houden.”

Met de Lifestyle Challenge gaat het Lifestyle Centre een stap verder en heel gericht aan de slag. Fanatiek sporten, maar voor ieder individu op maat gesneden. Voedingsbegeleiding en coaching is hierbij een belangrijk onderdeel. Dit concept gaat verder waar anderen stoppen. Joost: “We hebben ons team daar helemaal klaar voor gestoomd. Deze zijn getransformeerd van instructeur naar coach.”

Intake
Wie de Challenge aangaat, krijgt eerst een persoonlijke intake. Joost: “Waarbij we op zoek gaan naar de doelen van de klant. Maar ook naar zijn of haar huidige levensstijl. Misschien zijn er wel obstakels, waar men niet van bewust is.” Oscar: “Neem de man die niet aan de sportschool toekomt omdat hij het te druk op zijn werk heeft. Of de huisvrouw die haar hele leven heeft ingericht op het gezin en daarom ook niet aan bewegen toekomt. Daar gaan we eerst mee in gesprek. Vaak zijn ze niet bewust dat er ergens een onbewuste keuze is gemaakt die hen nu belemmert. Dit willen wij niet veranderen, maar we leggen het wel bloot. We zetten mensen weer in hun eigen kracht. Wie aan verandering toe is, kan er dan mee aan de slag.”

Of je nu voor het volledige of voor het deelpakket gaat (Challenge of FIT / WOW), in beide gevallen kun je de vertrouwde werkwijze van het Lifestyle Centre verwachten. Oscar: “We bieden een veilige en een ontspannen omgeving waar iedereen kan werken aan lichaam en geest.”

Bij deze concepten heb je echt een ‘stok achter de deur’. Oscar: “Kom je een keer niet, dan kun je een mail verwachten; ‘waar je was’. Bij de Challenge gaan we nog een stap verder. Kom je hier niet, nemen we telefonisch contact met je op. Voor elk doel en fit-niveau kun je instappen op één van deze concepten en zullen wij jou gaan begeleiden bij jouw ultiem doel. Wij zijn de ‘doelstelling- en afvalspecialist. Dit is waar ‘Fit for Life’ voor staat.”

Uitbreiding
Voor deze drie concepten gaat het Lifestyle Centre uitbreiden met maar liefst 500 vierkante meter. Voor kenners van de sportschool: de huidige crossbox wordt in de nieuwe ruimte maar liefst vergroot van 100 naar 500 vierkante meter. De werkzaamheden daarvoor zijn al in volle gang. Op 4 april moet de eerste Challenge in de nieuwe ruimte van start gaan. Aanmelden is nu al mogelijk.

Je vindt Lifestyle Centre aan de Tjalkstraat 2. Meer informatie is verkrijgbaar via 0572-354364 en info@lifestylecentre.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.