lettele veel te sterk voor diepenveen

[tweetwidget type=”single” query=”708926294906572800″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

[tweetwidget type=”single” query=”708938520732246017″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

De openingstreffer van Lettele viel al in de achtste minuut. Een mooie aanval werd bekroond door Sven Spikker. In de negentiende minuut verdubbelde Lettele de score. Opnieuw was het Sven Spikker die scoorde. In de 38e minuut scoorde Jesse Oosterwijk de 3-0 voor Lettele. In de 42e en 43e minuut scoorde Lettele de vierde en vijfde treffer. Respectievelijk Sven Spikker en Martijn Beltman maakten de doelpunten.

In de tweede helft werd er minder gescoord. Na een uur spelen maakte Sven Spikker zijn vierde doelpunt van de middag. In de 86e minuut deed Diepenveen wat terug en scoorde de 6-1.

Door de klinkende overwinning stijgt Lettele een plekje naar boven in de Vierde klasse H. De ploeg van trainer Paul Roskam staat op een achtste plaats met 24 punten. Volgende week zondag gaat Lettele op bezoek bij ABS uit Bathmen. Diepenveen zakt juist twee plekken in 4H. De ploeg van trainer Ralph Mens staat op een vijfde plek en heeft 29 punten verzameld. Volgende week op 20 maart wacht voor Diepenveen een thuiswedstrijd tegen Holten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.