lentetoernooi tv heino is opening wedstrijdseizoen

Voor de een betekent het nog een aantal extra oefenpotjes voordat de competitie van start gaat, voor de ander is het een goed moment om het racket van het spinrag te ontdoen. Hoe dan ook, het lentetoernooi van Tennisvereniging Heino van aanstaande zondag (6 maart) is de traditionele opening van het nieuwe tennisseizoen. Ook al kan er dankzij de kunstgrasbanen bijna het hele jaar worden gepeeld…

Op de tennisbanen van TV Heino aan het Kerkpad 3 begint de lente dus niet op 21, maar op 6 maart. Om precies te zijn om 12.00 uur. Natuurlijk gaat het enigszins om de sportieve prestatie, maar het mooie van het Lentetoernooi is dat het vooral om de gezelligheid draait. De organiserende toernooicommissie trekt deze dag daarom samen op met de kantinecommissie die tijdens en na het toernooi voor lekkere hapjes zorgt. Kortom, voor slechts twee euro hebben de leden, jong en oud(er) een leuke, sportieve dag. Opgave vooraf is gewenst door een mail te sturen naar tvheino@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.