lemelerveld pakt tweede punt uit 6 wedstrijden

Lemelerveld heeft aan de confrontatie met Epe een punt overgehouden: 2-2. Bij de rust stond het team van trainer Edwin Duim nog met 2-1 achter, maar een goal van Job Heerink zorgde kort na de pauze er voor dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Het eerste doelpunt van Lemelerveld ( de 1-1) werd gescoord door Wesley Vlierman. Het was overigens pas het tweede punt dat Lemelerveld uit de laatste 6 wedstrijden. Alleen van Overwetering werd niet verloren: 0-0.

Trainer Edwin Duim van Lemelerveld vindt het een terechte uitslag. “Het was een wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, dus ik denk dat 2-2 de juiste uitslag is. Een winnaar zou niet verdiend zijn, geen van beide ploegen had de overhand.” Ook over het spel was de hoofdtrainer te spreken. “We hebben de lijn van vorige week goed doorgezet, toen speelden we ook prima (2-0 verlies tegen SV Colmschate, red.). Iedereen heeft keihard gewerkt en we scoorden twee goede doelpunten.” Met de laatste opmerking doelt Duim vooral op het doelpunt van Wesley Vlierman, die na een goede loopactie zelf kon afronden. De goal van Heerink in de tweede helft kwam voort uit een goed genomen standaardsituatie.

Met het gelijkspel denkt Duim dat de ban gebroken is. “De laatste twee wedstrijden hebben we verloren. Als je dan met goed spel gelijk speelt tegen de nummer 4 is dat een goed resultaat. Hopen op 3 punten doe je altijd, maar dat was te veel gevraagd.”

Volgende week speelt Lemelerveld de thuiswedstrijd tegen ‘de drager van de rode lantaarn’, Albatross. Duim is duidelijk over het resultaat dat hij dan verwacht: “Dat moeten gewoon 3 punten voor ons worden.” De wedstrijd, die aanstaande zondag gespeeld zal worden, begint om

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.