Home / archiefcentraal / leerlingen planten eerste groen in dorpsboomgaard heino

leerlingen planten eerste groen in dorpsboomgaard heino

Groei & Bloei afdeling Salland gaf de kinderen voorafgaand aan deze plantactiviteit in de klas een boeiende les over bomen waarbij de kinderen grote nieuwsgierigheid en interesse toonden. Bij de plantactiviteit bedankte wethouder Jacques van Loevezijn alle organisaties die inspanningen hebben geleverd voor deze boomfeestdag, waaronder Groei & Bloei afdeling Salland (organisatie van de boomfeestdag) en Stichting Duurzaam Heino/Plaatselijk Belang Heino (de initiatiefnemers van de dorpsboomgaard).

De wethouder richtte zicht tot de kinderen: “Zou het niet geweldig zijn als je over vele jaren met je eigen kinderen deze dorpsboomgaard bezoekt en kan zeggen: ‘Kijk, deze boom heb ik in 2016 nog geplant!”.

Na afloop van de werkzaamheden reikte de wethouder als herinnering aan deze dag het ‘Tinnen plantertje’ uit aan de vertegenwoordigers van de drie klassen. De kinderen kregen als dorstlesser allemaal een heerlijke appel van Groei & Bloei mee naar huis.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.