leerlingen carmel college salland organiseren disco

Tijdens de ‘Ontdek Carmeldag’ voor leerlingen uit groep acht van basisscholen in de regio, is het aanbod gedaan om een disco te laten verzorgen door derde jaars leerlingen vmbo die bij het vak Dienstverlening en Producten (D&P) het thema Podium volgen.

Eerder hadden podiumleerlingen ervaring opgedaan door een disco-avond voor medeleerlingen uit de onderbouw te organiseren. ‘Fuif Heino’ heeft hier snel op gereageerd, hun verzoek was een disco met complete lichtshow.

De leerlingen zijn onder leiding van hun docent de uitdaging aangegaan. Er werd een complete truss installatie opgebouwd achter de DJ, met hierin vier LED- movingheads, acht LED-spots en een laser. Alles liep erg soepel, Er waren leerlingen die de lichttafel deden, anderen zorgden voor de truss. Gezamenlijk werden alle kabels aangesloten en getest. Alles werkte in een keer, een echte praktijkopdracht goed uitgevoerd!

“De avond ging snel voorbij. Er waren ruim vijfentachtig basisschoolleerlingen die de hele avond op de dansvloer stonden te springen. Het was erg leuk om te zien hoeveel energie die kids hebben. De rookmachine vonden ze super, ze stonden in de rij om even door de rookwolk te rennen en springen”, laat docent Joost Aalberts weten. 

Nadat de DJ als laatste de ‘pinguïndans’ gedraaid had, werd alles snel weer afgebouwd en in de bus gedaan. De opbouw duurde een uur, het afbouwen was in tien minuten geregeld. De organisatie was zo tevreden dat alle Podiumleerlingen een cadeau kregen als bedankje. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.