laing pakt direct punten bij start nk mx1

In de eerste manche verraste hij vriend en vijand door als een bezetene uit de starthekken te knallen en een kopstart te pakken. Ondanks een diepe snijwond (eerder deze week opgelopen aan zijn vinger) reed de rijder van Hartelman motoren in de eerste manche ‘oerendhard’, wat hem een schitterende derde plek opleverde.

De tweede heat werd hij als nummer 4 afgevlagd, wat hem ook een vierde plek opleverde in het eindklassement. Net niet op het podium, maar hij oogt fit en sterk. Als hij fit en blessurevrij blijft, zou hij zomaar een serieuze kandidaat voor de Nederlandse titel kunnen zijn.

William Kemperman maakte een paar mooie foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.