Home / archiefcentraal / laing pakt direct punten bij start nk mx1

laing pakt direct punten bij start nk mx1

In de eerste manche verraste hij vriend en vijand door als een bezetene uit de starthekken te knallen en een kopstart te pakken. Ondanks een diepe snijwond (eerder deze week opgelopen aan zijn vinger) reed de rijder van Hartelman motoren in de eerste manche ‘oerendhard’, wat hem een schitterende derde plek opleverde.

De tweede heat werd hij als nummer 4 afgevlagd, wat hem ook een vierde plek opleverde in het eindklassement. Net niet op het podium, maar hij oogt fit en sterk. Als hij fit en blessurevrij blijft, zou hij zomaar een serieuze kandidaat voor de Nederlandse titel kunnen zijn.

William Kemperman maakte een paar mooie foto’s.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.