laatste week voorverkoop de tippe gestart

Vrijdag 1 april is de laatste dag waarop belangstellenden nog een abonnement voor zwembad de Tippe tegen het voorverkooptarief kunnen aanvragen. Op dit moment hebben al vele zwemliefhebbers een abonnement met ruim 20 procent korting gekocht en de aanmeldingen blijven binnen stromen. Met je zwemabonnement heb je ook dit zomerseizoen (van 2 mei tot en met 4 september 2016) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte.

Iedereen die nog een abonnement wil aanvragen kan dit digitaal doen op staging2.zwembaddetippe.nl of een formulier afhalen bij het Dorpshuus in Heino of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte.

Win een gratis gezinsabonnement
Iedereen die een zwemabonnement in de voorverkoop aanvraagt, maakt kans om een gratis abonnement te winnen. Onder alle ingevulde aanvraagformulieren verloten Sportbedrijf Raalte en de stichting Vrienden van de Tippe een gratis gezinsabonnement. Daarnaast verloten ook vele Heinose winkeliers een gratis individueel abonnement onder de klanten van hun winkels.

Zwemseizoen weer vol activiteiten
Het zwemseizoen bij de Tippe loopt dit jaar van 2 mei tot en met 4 september 2016. Tijdens het seizoen worden er ook weer diverse activiteiten georganiseerd, zoals een feestelijke opening voor abonnementhouders, Dauwzwemmen, het Ballonnenfestijn, Midzomernachtkamperen, de zwemvierdaagse, Farmstaclerun en een minitriatlon.

Ook wordt het bekende volleybaltoernooi dit jaar weer georganiseerd op de ligweide bij de Tippe. Nieuw dit seizoen is Aquabootcamp, een intensieve training in en om het water, die van 12 mei tot en met 14 juli op donderdagavond gegeven wordt.

Meer informatie
Meer informatie over het zwembad, zoals de openingstijden en het volledige activiteitenoverzicht, is te vinden op zwembaddetippe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.