laatste voorronde van de wraak van salland in herxen marke

In de Herxer Marke in Herxen is vrijdag 25 maart alweer de laatste voorronde van de Wraak van Salland. De laatste vier bands, meZZaround, The Case, Alive coverband en Acents, gaan strijden om de laatste plekken in halve finale.

De bands die door zijn gegaan in de eerste drie voorrondes kunnen zich al op gaan maken voor de halve finales. De bands die we sowieso terug zien zijn Mr. Jingles, Stick Figures, The Woof, The Radzjas en T-load.

Nadat er drie zeer geslaagde voorrondes zijn geweest, gaat de organisatie natuurlijk zorgen dat het ook knallend afgesloten wordt. En dan vol gas door naar de halve finales in de Leeren Lampe in Raalte op 8 en 15 april. Finale Op 23 april wordt de grote finale in de Gouverneur in Raalte.

Maar voordat de bands hier staan, moeten ze eerst de driekoppige jury zien te overtuigen die in halve finales gaat beslissen wie er door gaan naar de finale. En daar zullen de bands alles voor over hebben, want de hoofdprijs is namelijk een podiumplek op Stöppelhaene.

Zoals altijd is de entree bij zowel de voorronden als de halve finales en de finale gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.