la betaald parkeren wrijven in vlek die alsmaar groter wordt

“Door extra te investeren in het betaald parkeren in Raalte, wordt het alleen maar duurder om parkeergeldheffing in de toekomst af te schaffen. En daarom vindt Lokaal Alternatief het een slecht plan”, reageert Egbert den Daas van Lokaal Alternatief desgevraagd op het plan van het college van Raalte om het betaalsysteem in Raalte te innoveren.

“Er wordt op geen enkele manier rekening gehouden met de opvattingen van de ondernemers. Het lijkt op wrijven in een vlek die daardoor als maar groter wordt.”

Al jaren is de partij voor het afschaffen van betaald parkeren, getuige ook een brief uit 2003 aan het college. “LA heeft nooit behoefte gehad om over te gaan tot het instellen van betaald parkeren in Raalte. Gezien de ontwikkelingen zowel eerder dit jaar als de huidige voorstellen, doen ons de vraag stellen of de gemeente niet beter kan stoppen met betaald parkeren en voor het hele centrum terug kan keren naar een blauwe zone. Wij zijn voor afschaffen, waarbij we een substantiële bijdrage van de Raalter ondernemers verwachten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.