Home / archiefcentraal / la betaald parkeren wrijven in vlek die alsmaar groter wordt

la betaald parkeren wrijven in vlek die alsmaar groter wordt

“Door extra te investeren in het betaald parkeren in Raalte, wordt het alleen maar duurder om parkeergeldheffing in de toekomst af te schaffen. En daarom vindt Lokaal Alternatief het een slecht plan”, reageert Egbert den Daas van Lokaal Alternatief desgevraagd op het plan van het college van Raalte om het betaalsysteem in Raalte te innoveren.

“Er wordt op geen enkele manier rekening gehouden met de opvattingen van de ondernemers. Het lijkt op wrijven in een vlek die daardoor als maar groter wordt.”

Al jaren is de partij voor het afschaffen van betaald parkeren, getuige ook een brief uit 2003 aan het college. “LA heeft nooit behoefte gehad om over te gaan tot het instellen van betaald parkeren in Raalte. Gezien de ontwikkelingen zowel eerder dit jaar als de huidige voorstellen, doen ons de vraag stellen of de gemeente niet beter kan stoppen met betaald parkeren en voor het hele centrum terug kan keren naar een blauwe zone. Wij zijn voor afschaffen, waarbij we een substantiële bijdrage van de Raalter ondernemers verwachten.”

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.