Home / archiefcentraal / kwiek begint en eindigt nacompetitie in eigen huis

kwiek begint en eindigt nacompetitie in eigen huis

Op zaterdag 5 maart speelt Kwiek om 19.30 uur in Raalte tegen E en O. Op 26 maart spelen de handbalsters om 19.00 uur in Wognum tegen Westfriesland/SEW. Een week later, op 2 april, mogen de dames aantreden in Heemskerk tegen DSS.

Op 9 april wordt er om 20.00 uur gespeeld tegen E en O in Emmen. De laatste tweede wedstrijden worden weer in Raalte gespeeld. Op 16 april spelen de handbalsters uit Raalte tegen Westfriesland/SEW en op 23 april is de laatste wedstrijd tegen DSS. De thuiswedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.