kruiper tweewielers viert tachtigste verjaardag

Kruiper Tweewielers in Raalte staat dit jaar stil bij alweer haar tachtigste verjaardag. En nog altijd met evenveel plezier. “Telkens worden we blij als we onze klanten weer goed op weg kunnen helpen. Of het nu gaat om de bromfiets, de scooter, de fiets of in de tuin”, vertelt Marcel Kruiper namens het bedrijf.

“Allereerst zijn wij dankbaar dat wij al zolang het vertrouwen van onze klanten mogen hebben. Hoe bijzonder is het dat meerdere generaties families ons nog altijd weten te vinden. Samen met onze medewerkers zijn de verschillende takken van onze winkel de afgelopen jaren uitgegroeid tot waar we nu zijn. Volop in beweging en voorop lopend in de branche waarbij onze vakmensen het verschil maken. We genieten van de veranderingen die momenteel gaande zijn. Er verandert veel. Nieuwe technieken, nieuwe systemen en ook trainingen die we in de winter volgen zodat we in het seizoen weer optimaal kunnen werken. Op het gebied van elektrische fietsen heeft Kruiper Tweewielers, met een ervaring van meer dan tien jaar, zoveel kennis in huis, dat we optimaal kunnen adviseren.”

Service
“Online doen we ook volop mee. De eerste (gratis) servicebeurt van je fiets plan je zelf via onze website. Je kunt een sms-bericht krijgen wanneer je bestelde product in de winkel voor je klaarligt. En er wordt steeds meer gebruik gemaakt van onze webshop. Dit is een prachtige aanvulling op het enorme assortiment dat we al in de winkel hebben.”

Tuinmachines en scooters
“Onze tuinmachine-afdeling is misschien niet zo bekend, maar zeker zo belangrijk. Hoeveel Honda-maaiers lopen er nog steeds na zoveel jaren trouwe dienst? Ook hier staan de ontwikkelingen niet stil. De robotmaaier is volop in de belangstelling. Hitachi is weer vol in de markt en heeft machines met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we nieuwe merken. Onze monteurs kunnen je goed adviseren en repareren de machines ook zelf, zodat een eerlijk en goed advies gewaarborgd is.”

Ook de scooterafdeling van Kruiper Tweewielers is volop in beweging. Denk daarbij aan de nieuwe schone 4 takt motoren. Nu al euro 4, met een verbruik van 1 liter benzine op 40 kilometer. “Een groot voordeel is dat je niet achteraan hoeft aan te sluiten in de file, maar er gewoon langs heen kunt rijden. Met onze eigen werkplaats en monteurs staan wij altijd klaar om je scooter in topconditie te houden. Direct na aankoop in de garantie periode (bij Sym scooters zelf drie jaar) of voor het reguliere onderhoud. Een groot magazijn met de meeste gangbare onderdelen zorgt er voor dat de scooter snel onderhouden kan worden en u snel weer op weg kunt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.