kringloop de snuffelaar nu al uitgebreid wegens succes

“We zijn blij verrast met de inloop en reacties van de klanten”, zegt Rilana Langenberg.
“Door de dagelijks aanvoer van nieuwe en gebruikte spulletjes en meubelen kunnen de klanten elke dag weer gezellig rond snuffelen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. Ook krijgen we regelmatig aanvragen voor verhuizingen en ontruimingen, die we naar tevredenheid netjes uitvoeren. Er wordt veel gebruik gemaakt van onze bezorg- en ophaalservice en de klanten zijn ook daar zeer tevreden over.”

Kringloop De Snuffelaar vraagt daar wel een vergoeding voor, maar daar staat tegenover dat alles netjes wordt afgeleverd op het juiste adres. ”Op Koningsdag, woensdag 27 april, organiseren we een kleedjesmarkt zodat eenieder zijn of haar spulletjes kan verkopen. De info hierover volgt nog. We zien u graag langs komen om te snuffelen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.