kom whisky proeven bij de olsterhof

Komende zondag kun je bij de Olsterhof diverse Engelse en Ierse whisky’s proeven, terwijl je luistert naar singer-songwriter Michel Slee.

Whisky drinken is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook niet eenvoudig om een goede vergelijking te maken en dat terwijl er aan de overkant van de Noordzee zulke mooie dingen gebrouwen worden.

In het Petit Café van de Olsterhof zullen verschillende flessen geopend worden. Dinie Mekkering van slijterij de Dom uit Olst laat je op deze dag whisky’s proeven en ruiken waardoor je leert zien wat het verschil is tussen een echte malt, single malt en scotch whisky.

Terwijl je aan het nippen bent van mooie smaken, zorgt Deventenaar Michel Slee voor de muziek. Vlak voor zijn inspiratietour door Ierland zal hij met zijn gitaar een mix van Ierse Folk en Engelstalige publiederen en eigen songs ten gehore brengen

Dit alles kun je meebeleven op zondag 3 april vanaf 11.00 uur bij de Olsterhof in Olst. Voor de whiskyliefhebbers zal ook de naastgelegen slijterij die dag geopend zijn.

De toegang tot deze dag vol activiteiten, is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.