kom pasen vieren op de sprengenberg

De speurtocht naar paaseieren is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en duurt ongeveer 1,5 uur. De start is tussen 11.00 en 15.00 bij informatieschuur De Pas, Molenweg 2 in Haarle. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de imkers in de bijenstal en vertellen over honingbij, wilde bij, bijenhotel en werksters. De stal staat tegenover de parkeerplaats.

Zoeken naar eieren
In het bos bij de Sprengenberg heeft de paashaas (nep)eieren verstopt. Ontdek op de zoekkaart welk ei bij welke vogel hoort. Kun jij ze allemaal vinden? Wie weet vind je ook nog lekker paaseieren. Wel van te voren aanmelden via staging2.natuurmonumenten.nl/agenda. Deelname kost 4 euro voor leden van Natuurmonumenten en 7 euro voor niet-leden.

Imkers aan het woord
Koningin, werksters, bijenhotel, bijen die graven; de bijenwereld is een fascinerende wereld. De imkers in de bijenstal hebben een passie voor hun werk en vertellen er graag over. Dit is dè gelegenheid om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.