Home / archiefcentraal / kole kermse is de weg niet kwijt

kole kermse is de weg niet kwijt

De organisatie van de Kôle Kermse heeft zelf weer creatieve borden gemaakt om de verkeerschaos in Broekland komend weekend wat vlekkelozer te laten verlopen. Tijdens de werkzaamheden aan de Nijboersbrug in Broekland staat het in en rondom Broekland namelijk vol met borden van de gemeente met waar je wel heen mag en kunt. Als je de borden goed observeert, dan moet het vrachtverkeer via Raalte naar Broekland.

In Broekland aangekomen wordt het wat ingewikkelder, want op de kruising van de Dongenstraat/Horstweg mag het vrachtverkeer dat van Raalte komt niet rechtsaf de Horstweg op. Daar staat namelijk weer een bord ‘verboden voor vrachtverkeer’. Als je het Kôle Kermse terrein wilt bereiken zul je toch daar heen moeten. Dit was de reden voor de organisatie om zelf borden te maken.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.