kole kermse is de weg niet kwijt

De organisatie van de Kôle Kermse heeft zelf weer creatieve borden gemaakt om de verkeerschaos in Broekland komend weekend wat vlekkelozer te laten verlopen. Tijdens de werkzaamheden aan de Nijboersbrug in Broekland staat het in en rondom Broekland namelijk vol met borden van de gemeente met waar je wel heen mag en kunt. Als je de borden goed observeert, dan moet het vrachtverkeer via Raalte naar Broekland.

In Broekland aangekomen wordt het wat ingewikkelder, want op de kruising van de Dongenstraat/Horstweg mag het vrachtverkeer dat van Raalte komt niet rechtsaf de Horstweg op. Daar staat namelijk weer een bord ‘verboden voor vrachtverkeer’. Als je het Kôle Kermse terrein wilt bereiken zul je toch daar heen moeten. Dit was de reden voor de organisatie om zelf borden te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.