kole kermse brengt army of love in stelling

Net zoals de laatste jaren gebruikelijk is, heeft de organisatie ook weer een thema verbonden aan de zondagmiddag. Ditmaal wil Broekland een ‘Army of Love’ in stelling brengen. “We leven in onzekere tijden”, stellen medeorganisatoren Robert Bosgoed en Bastiaan Veltien. “Burgeroorlogen, aanslagen, internationale spanningen, een vluchtelingenstroom, angst. Met andere woorden: een hoop gedoe. Maar dat mag een goed feest natuurlijk niet in de weg staan. We willen ons leven niet laten regeren door angst.

Het feestweekend in Broekland begint op vrijdag 18 maart met een optreden van De Joekels. Boerenrock uit het buitengebied van Alphen aan de Rijn, juist ja, het westen van het land. “We kregen de tip van Arnoud Korterik, één van de oprichters van de Kôle”, vertelt Robert. “Wij luisteren natuurlijk: en dat klonk heel lekker! Maar toen we het motto van de band zagen, waren we definitief om: ‘Zonder stro, geen show’. Die waren welkom!” De vrijdagavond wordt verder muzikaal ingevuld door huis-DJ Total Tommy.

Boomerang
Zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur is iedereen welkom in de tent om de kavels van de jaarlijkse ludieke veiling te bekijken. Verwacht weer een groot aantal verrassende artikelen, diensten en blinde kavels. De veiling begint om 14.00 uur. Zaterdagavond gaat het feest verder met een optreden van de allround top 40-band Boomerang. DJ Total Tommy zorgt voor de verdere muzikale invulling van de avond.

Zondag volgt tenslotte de jaarlijkse feestmiddag. De formatie Anderkovver zorgt voor de muziek. Verwacht een mengelmoesje van rock, Nederlandstalig, dance-classics en actuele hits. “En voor alle bezoekers die in zijn voor een verkleedpartijtje: denk camouflagekleding, denk kistjes, denk helmen, maar denk ook peace-tekentjes en hippietoestanden. Maar niks is verplicht. Iedereen is welkom: verkleed of niet-verkleed. Gaan we samen feestvieren voor de vrede.”

Zie verder staging2.kolekermse.nl. De entree is altijd gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.