koffieconcert echoes of the hearts in strunk

Echoes of the Hearts geeft op zondag 20 maart een koffieconcert bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte. Echoes of the Heart is een vocaal trio met pianist. Het trio is in het najaar van 2013 opgericht door Gea Gijsbertsen.

In 2015 was dit ensemble ook bij Strunk voor een koffieconcert. De reacties waren toen zo geweldig dat de organisatie besloot hebben ze nog een keer uit te nodigen. Iedereen die hun de vorige keer gemist heeft, is van harte welkom op de deel voor een concert met oorstrelende meerstemmige zang. Dit alles onder begeleiding op piano.

Gea Gijsbertsen (mezzo-sopraan), Marlijne Snijder (sopraan) en Ingrid Kamphuis (sopraan) laten, met pianobegeleiding van Marijn Siero, een verfrissende meerstemmigheid horen in duo en trio formatie, afgewisseld met solo-optredens. Hierin laten ze hun passie en liefde voor muziek horen in een warme sfeer. Het vocaal trio wil het publiek ontroeren met liederen die het hart en de ziel in ieder mens raken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.