kinderen de horizon leren metselen

Gonard Mensink van het bouwbedrijf: “Enkele weken geleden kregen we de vraag of we kinderen middels een spoedcursus wilden leren metselen. Maar natuurlijk willen we dat! Al is het maar om te laten zien hoe mooi bouwen is.”

Het werd een prachtige dag met ongeveer dertig kinderen. Het was koud, maar bere-gezellig. Allemaal een bouwhelm op en metselen maar. Speciaal voor de kinderen had Mensink Bouwbedrijf enkele profielen buiten de bouw gesteld, zodat de jonge talenten helemaal los konden gaan.

Terwijl de eerste groep de stenen op elkaar stapelde, kreeg de tweede groep een rondleiding over de bouwplaats. En daarna andersom. De tweede groep heeft zelfs alle stenen opgemaakt. Mensink tot slot: “Het was zo leuk dat sommige kinderen zelf stampten op de stenen om ze goed aan de draad te krijgen. Laten we het maar op passie houden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.