kerkelijke viering in pauluskerk

Op deze goede vrijdag herdenken we om 15.00 uur in een kerkelijke viering de dag dat Jezus zijn kruisweg moest gaan naar Golgotha. We staan stil bij onmenselijkheid en onrecht in de wereld. We denken aan mensen die tot het uiterste worden beproefd door lichamelijk of geestelijk lijden. In het lijden van Jezus zien we het lijden van de wereld om ons heen. Maar we mogen in dat lijden het perspectief zien van de verrijzenis van Jezus, een nieuw leven, door alle ellende en dood heen.

Wij nodigen u uit om bij deze viering aanwezig te zijn met een bloem. Die zal tijdens een bloemenhulde bij het kruis worden gelegd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.