Home / archiefcentraal / kennismakingsles bij hondenschool middel

kennismakingsles bij hondenschool middel

Op eenvoudige wijze leer je hoe je jouw hond over een hindernis laat springen, door een tunnel laat kruipen of over een brug heen laat lopen. Na enkele lessen kun je al samen een klein parcours lopen. “Bij ons staat het gezellig samen bezig zijn voorop”, vertelt Herma Blokker, gediplomeerd instructeur.

“Daarnaast proberen we de groepen niet te groot te maken. Zes honden is het maximum. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Het gaat er niet om of iets goed of fout gedaan wordt. We zijn hier allemaal om te leren. Ook de grootte van de hond doet er niet toe. Als hond en baas er maar plezier in hebben.”

Heb je vragen over behendigheid, de kennismaking les of wil je je aanmelden voor deze bijzondere sport, neem dan contact op met Herma Blokker via 0570-546702 of hermablokker@gmail.com. Bij voldoende deelname wordt op 26 maart gestart met een beginnersgroep behendigheid. Deze groep is op zaterdag van 11.15 tot 12.15 uur.

Je vindt Hondenschool Middel aan de Oude Deventerweg 7, naast het buurthuis Middel.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.