kees van der zwaard naar lampe vanwege 10 jarig bestaan alzheimer cafe raalte

Vanwege het tienjarig bestaan van het Alzheimer Café Raalte komt Kees van der Zwaard op 12 april met zijn voorstelling Alzh…enzo…naar de Leeren Lampe in Raalte. Het is een liefdevolle en intieme theatervoorstelling over Alzheimer.

Het aantal mensen met Alzheimer zal de komende jaren toenemen. Dat betekent onzekerheid, ongerustheid en aanpassing van het leven van mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Professionals zullen ook meer en meer moeten inspelen op de veranderende zorgbehoefte.

Kees van der Zwaard presenteert in zijn gevoelige, realistische en ook humoristische voorstelling, wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Hij neemt zijn publiek op respectvolle wijze mee op de zoektocht naar herkenning, begrip en draagkracht. Dit is dé mogelijkheid om geraakt te worden door de voorstelling van Kees. De voorstelling duurt een uur.

De voorstelling begint om 19.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.