kavels burgemeesterkwartier raalte bijna in de verkoop

De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent, dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Dit is een unieke kans om direct aan het gezellige centrum van Raalte zelf te bouwen. Rustig wonen met de winkels, markt en voorzieningen op loopafstand.’

Het Burgemeesterkwartier is gelegen op de voormalige Horizon- bibliotheeklocatie, tussen de Westdorplaan, Spinhuisstraat en Burgemeester Kerssemakersstraat aan de rand van het centrum van Raalte. Het plan is een gezamenlijke ontwikkeling van de gemeente Raalte en woningstichting SallandWonen. Naast de acht vrije kavels komen hier 22 appartementen, vijf huur- en vijf koopwoningen. De ontwikkeling en realisatie hiervan wordt verzorgd door SallandWonen. De verkoop en verhuur door SallandWonen staat gepland voor de tweede helft van 2016.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 18 april 2016 inschrijven via het inschrijfformulier op staging2.raalte.nl. Inschrijven kan tot 16 mei 2016.

Informatieavond
Op maandag 18 april organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn dan welkom om 19.30 uur in Zaal Zwakenberg in Raalte. Naast de gemeente staan hier diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs, die belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden.

Info
De kabels gaan, afhankelijk van de ligging, 285 euro per m2 en 300 euro per m2 kosten. Meer informatie over de kavels is te vinden op staging2.raalte.nl/bouwkavels

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.