kampioenen regionale voorleeswedstrijd salland zijn bekend

Acht kandidaten afkomstig uit gemeenten Deventer, Raalte, Rijssen-Holten, Hellendoorn en Olst-Wijhe deden mee aan deze wedstrijd. De presentatie van de avond was in handen van het welbekende duo Lars en Hennie. De voorzitter vertelde na afloop van elke voorlezer hoe hij of zij het gedaan had. De jury had het moeilijk om een definitieve keuze te maken, maar maakte uiteindelijk bekend dat de winnaars Nadieh
Rutgers en Maayke Bouwhuis zijn. Alle deelnemers ontvingen aan het eind een oorkonde.

Nadieh las voor uit ‘Joris en de geheimzinnige Toverdrank’ (Roald Dahl) en Maayke uit ‘Geraakt’ (Margje Woodrow). Deze twee winnaars gaan door naar de finale van het voorleeskampioenschap van de provincie Overijssel. Dit wordt gehouden op 6 april in het ZINiN theater in Nijverdal.

De jury bestond uit: Linda Voortman (VoorleesExpress), Janneke Meijer (combinatiefunctionaris Taal & Cultuur) en Angelieke Huisman (directeur Holstohus). De regionale finale werd georganiseerd door de bibliotheken uit de deelnemende gemeenten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.