judovereniging salland op zoek naar ex judokas

“De afgelopen weken hebben we de telefoon gepakt en een groot aantal (oud)judoka’s gevaagd mee te doen”, reageert trainer Tjeerd Fontein. “Veel sporters reageerden ontzettend enthousiast. Het is wel recreatief, maar de insteek is om serieus te trainen. Zelf geef ik veel les aan kinderen, maar de laatste jaren zijn de senioren allemaal uitgestroomd. We willen dit graag nieuw leven inblazen. Ik heb er zin in.” Niet alleen senioren, maar ook jongeren kunnen zich aanmelden.

De training is vanaf april iedere vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur in Sporthal Brede School Kwintijn. Voor opgave of meer informatie kun je terecht op staging2.jvsalland.nl of contact opnemen via info@jvsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.