joy goedkoop maakt comeback in turnwereld

Aan Sport2visuals laat Goedkoop weten haar comeback ‘fantastisch’ te vinden. Daarmee doelt ze niet op het resultaat, maar op het feit dat ze terug is. Goedkoop had nog wel een aangepast programma en deed vooral oefeningen waarvan ze zeker wist dat ze die uit kon turnen.

Goedkoop had de afgelopen vier jaar veel last van blessures aan haar enkels. “Het was best emotioneel. Ik ben vooral heel trots dat ik dit heb kunnen laten zien”, laat ze weten tegenover Sport2visuals.

De turnster van Topsport Noord richt zich nu op het IAG toernooi op 6 mei. Dat is de tweede mogelijkheid voor plaatsing voor de Oranje-selectie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.