italiaanse hardcorejunky noize supressor naar lampe

De Italiaanse hardcorejunky Noize Supressor komt op 12 maart naar De Leeren Lampe tijdens Destination X.

Nadat je in 2012 en 2013 al eerder los kon gaan op Destination X, keert Moon Star Events op 12 maart terug met de derde editie van Destination X in De Leeren Lampe in Raalte. Het concept Destination X staat voor een avond losgaan op de vetste en hardste hardstyle- en hardcoresets, die verzorgd worden door dj talent gecombineerd met gevestigde artiesten van nu . Waardoor je een gevarieerde line-up krijgt en de kwaliteit hoog blijft. De line- up staat garant voor een avondje knallen.

Dj’s
Als headliner komt niemand minder dan de Italiaanse hardcore dj Noize Supressor. Deze italiaanse dj heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig. Want iedereen die hardcore in zijn hart heeft kent deze Italiaanse hardcore dj. Noize Supressor heeft door de jaren heen al meerdere hits geproduceerd die mening hardcore liefhebber nog zeker kent . Denk aan Bonecrusher, Fingherz, Hardcore Junky en Nobody Likes en Party Animal.

Naast Noize Supressor zullen ook de Sjammienators een uptempo hardcore set beuken, Wizz – X een early hardcore vinyl set knallen en Sick Sense een Raw Hardstyle set rammen. Ook zal de dj contest winnaar Dark Receiver de hardstyle openingsset verzorgen. Hun zullen deze avond worden bijgestaan door Mc Skullcrusher.

Entree
De deuren van De Leeren Lampe zijn van 22.00 tot 3.00 geopend en de entree bedraagt 10 euro. De minimale leeftijd voor dit evenement is 16+.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.