Home / archiefcentraal / ipad tablet cafe inloopochtenden door zorggroep raalte

ipad tablet cafe inloopochtenden door zorggroep raalte

Deze IPad/tablet/ Café inloopochtenden zijn bedoeld om de belangrijkste functies zoals, internetten, e-mailen, foto’s maken en apps downloden uit te leggen. Op een laagdrempelige manier krijg je praktische uitleg over de werking van een IPad en/of tablet. Een iPad/tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna iedereen werkt er mee en/of gebruikt het in zijn of haar vrije tijd. Het is een prima hulpmiddel voor jong en oud.

Vrijwilligers staan vanaf 1 april iedere vrijdagochtend met een nieuw thema voor u klaar om je te helpen met de iPad of tablet. Wees welkom in buurtcentrum van Swaenewoerd op iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur vanaf 1 april.

Het is een vrije inloop, deelname aan alle ochtenden is dus niet verplicht. Je hoeft je van te voren niet op te geven.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.