ipad tablet cafe inloopochtenden door zorggroep raalte

Deze IPad/tablet/ Café inloopochtenden zijn bedoeld om de belangrijkste functies zoals, internetten, e-mailen, foto’s maken en apps downloden uit te leggen. Op een laagdrempelige manier krijg je praktische uitleg over de werking van een IPad en/of tablet. Een iPad/tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna iedereen werkt er mee en/of gebruikt het in zijn of haar vrije tijd. Het is een prima hulpmiddel voor jong en oud.

Vrijwilligers staan vanaf 1 april iedere vrijdagochtend met een nieuw thema voor u klaar om je te helpen met de iPad of tablet. Wees welkom in buurtcentrum van Swaenewoerd op iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur vanaf 1 april.

Het is een vrije inloop, deelname aan alle ochtenden is dus niet verplicht. Je hoeft je van te voren niet op te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.