Home / archiefcentraal / indrukwekkende reunie in between

indrukwekkende reunie in between

Het Pauluskoor ‘In Between’ heeft Palmzondag samen met oud-koorleden een indrukwekkend concert uitgevoerd met liedjes uit de musical Jesus Christ Superstar. In een volle Pauluskerk werden de liederen afgewisseld met inspirerende teksten over lijden, leven en het vieren van vrijheid. Op gepaste wijze werd aan het eind van het concert de kerk in stilte verlaten.

Na afloop was er een gezellige reünie met oud-leden, dirigenten en musici in de Pauluszaal. Tijdens de reünie werd aan Riet Hogeman en Berna Maatman de Pauluspenning uitgereikt voor hun jarenlange inzet. Een Pauluspenning wordt alleen uitgereikt aan vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de Pauluskerk in Raalte.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.