Home / archiefcentraal / iesselstars naar eetcafe boskamp

iesselstars naar eetcafe boskamp

Op maandag 4 april a.s. start het nieuwe seizoen voor dansgroep Iesselstars. De dansgroep heeft haar trainingsavonden verplaatst naar de zaal van Eetcafé Boskamp. Mariska, één van de trainster van de Iesselstars vertelt: “Alice en Freddy zijn goede sponsors van ons dansgardefestival. We vinden het dan ook super dat we ook bij hen onze trainingen kunnen doen.”

Begin maart hielden de Iesselstars een inloopavond. Deze goed bezochte avond heeft de groep ook weer nieuwe leden opgeleverd. “Maar als je deze avond hebt gemist, dan kun je in de maanden april en mei nog komen kijken en meedoen bij de trainingen”, aldus Mariska.

Op maandagavond trainen de minioren (t/m groep 2 van de basisschool) van 17:00 tot 18:00 uur. De groep junioren (vanaf groep 3) trainen op dezelfde avond van 18:00 tot 19:00 uur. Later op de avond traint nog de jeugdgroep en de hoofdklasse.

De Iesselstars doen jaarlijks mee aan verschillende festivals. Dit zijn wedstrijden waarbij er ook gedanst wordt om de punten. Het plezier van dansen en muziek wordt zo gecombineerd met sport. Daarnaast verzorgt de dansgroep ook optredens tijdens onder anderen het carnavalsweekend, de presentatieavond en op het Averbergen.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.