hv kwiek ontvangt 1 750 euro van vriendenloterij

Erik Steverink, bestuurslid bij HV Kwiek: “Het geld kunnen we goed gebruiken voor een trainingskamp in Denemarken waar wij van de zomer naar toe gaan.”

VriendenLoterij Belmaanden
Van februari tot en met mei vinden de VriendenLoterij Belmaanden plaats. In februari belden 78 clubs en verenigingen clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van HV Kwiek leverde de club maar liefst 85 loten op. Als de 85 loten een jaar blijven meespelen, dan kan HV Kwiek 7.841,25 euro bijschrijven aan de clubkas.

Extra geldprijzen
De VriendenLoterij keert tijdens de Belmaanden per kalendermaand extra geldbedragen uit aan de 7 clubs en verenigingen die de meeste loten hebben verkocht. HV Kwiek eindigde in februari op de derde plaats en ontvangt 1.750 euro. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de VriendenLoterij Belmaanden genereren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.