holvo toont machines met grote paasshow in lettele

Holvo in Lettele biedt op vrijdag 25, zaterdag 26 en maandag 28 maart een uitgebreid programma met tractoren en landbouw-, tuin- en parkmachines tijdens een grote Paasshow.

Tijdens deze show vind je een uitgebreid programma tractoren, landbouw- en tuin- en parkmachines. Je kunt kennis maken met de nieuwe Valtra N4 tractor. Deze is voor het eerst in Oost-Nederland te zien en te proberen. Valtra is erin geslaagd een stoere compacte tractor te ontwikkelen met een moderne uitstraling.

Op het gebied van landbouw zijn er diverse machines te zien. Kuhn heeft een aantal nieuwe machines aan hun productprogramma toegevoegd, die tijdens de show te bezichtigen zijn. Zo is er een nieuwe getrokken maaier, de Kuhn 3560. Het bijzondere is dat deze het gras kneust en dan over de wielen breed weglegt.

Wikkelaar met infraroodcamera
Wat betreft de wikkelaars is er de nieuwe Kuhn SW 4014. Deze pakt doormiddel van een infraroodcamera al rijdend de baal op. Kuhn heeft ook een nieuwe lijn 4 Elements-harken die hydraulisch aangedreven zijn, dus extra stil en duurzaam.

Van Holaras zijn er daarnaast verschillende kuilverdelers te bekijken met grasvork, afschuifvork en verdeelwals. Holvo heeft altijd een grote voorraad Holaras-kuilverdelers.

Stiga heeft nu een nieuwe lijn accu-machines, waarbij een accu te gebruiken is voor de grasmaaier, houtzagen, bladblazer en heggenscharen. Zo kun je aan het werk zonder lawaai.

Holvo heeft het programma tuin- en parkmachines uitgebreid met het merk Echo. Echo is een Japans kwaliteitsmerk met kettingzagen, hoogsnoeiers, heggenscharen, doorslijpers en bladblazers in haar programma. Dankzij deze uitbreiding kan het bedrijf in Lettele een nog breder pakket machines aanbieden voor de particuliere en professionele gebruiker. Deze machines zijn te bezichtigen tijdens de show.

In de winkel vind je tijdens de show speciale aanbiedingen. Ook is er een groot aanbod gebruikte machines voor concurrerende prijzen te krijgen.

Showdata
Vrijdag 25 maart van 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 26 maart van 10:00 – 16:00 uur
Maandag 2e paasdag 28 maart van 10:00 – 16:00 uur

Je vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b in Lettele (0570 – 551586). Meer info op staging2.holvo.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.