historische optocht tijdens jubileumjaar pompdagen

De optocht is bedoeld als een weergave van Heino door de jaren heen. Het thema is de ‘Canon van Heino’. Dit boek, uitgebracht door Heemkunde vereniging ‘Omheining’ bevat 50 verhalen over de geschiedenis van Heino. De verhalen zijn te vinden op staging2.regiocanons.nl/overijssel. Om deelnemers tegemoet te komen in de kosten, biedt Stichting Heija Heino startgelden aan van 25 tot 150 euro.

Voor 15 april 2016 wil Stichting Heija Heino graag horen wie er wil deelnemen, welk verhaal uitgebeeld gaat worden en hoe dit er ongeveer uit zal zien. Dat wil zeggen of gedacht wordt aan een loopgroep, individuele deelname, wagen of ander gebruik van materialen en werktuigen. Zo wil de stichting voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde onderwerp uitbeelden.

Voor meer info en opgave, kunt u een mailtje sturen naar jub2016@pompdagen.nl ter attentie van Diane Eilander. Eind april wordt besloten of de optocht doorgaat, afhankelijk van de animo. Bij doorgang vindt de optocht plaats op donderdagavond 18 augustus, waarbij de start rond 19.00 uur zal zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.