Home / archiefcentraal / hetkoor in plaskerk met concert feel the spirit

hetkoor in plaskerk met concert feel the spirit

Het Sallands projectkoor ‘HetKoor’ verzorgt op vrijdag 18 maart vanaf 20.00 uur een concert in de in te Raalte. ‘HetKoor’ brengt een gevarieerd programma met als titel ‘Feel the Spirit’, ontleend aan de liederencyclus van John Rutter, dat volledig wordt uitgevoerd. Ook worden stukken van Mozart (Te Deum) en Händel (een vijftal delen uit de Coronation Anthems) gezongen.

Dit samengestelde concertprogramma biedt ‘HetKoor’ de gelegenheid om haar veelzijdigheid in het zingen van diverse muziekstijlen te laten horen. Kaarten voor het concert kosten 12,50 euro (inclusief thee/koffie) en zijn te koop via de koorleden, via hetkoor@hotmail.com en bij Dorpshuus Heino. Ook bij de ingang van de kerk voorafgaande aan het concert worden kaarten verkocht. HetKoor kan worden gevolgd via Facebook/projectkoor HetKoor.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.