hetkoor in plaskerk met concert feel the spirit

Het Sallands projectkoor ‘HetKoor’ verzorgt op vrijdag 18 maart vanaf 20.00 uur een concert in de in te Raalte. ‘HetKoor’ brengt een gevarieerd programma met als titel ‘Feel the Spirit’, ontleend aan de liederencyclus van John Rutter, dat volledig wordt uitgevoerd. Ook worden stukken van Mozart (Te Deum) en Händel (een vijftal delen uit de Coronation Anthems) gezongen.

Dit samengestelde concertprogramma biedt ‘HetKoor’ de gelegenheid om haar veelzijdigheid in het zingen van diverse muziekstijlen te laten horen. Kaarten voor het concert kosten 12,50 euro (inclusief thee/koffie) en zijn te koop via de koorleden, via hetkoor@hotmail.com en bij Dorpshuus Heino. Ook bij de ingang van de kerk voorafgaande aan het concert worden kaarten verkocht. HetKoor kan worden gevolgd via Facebook/projectkoor HetKoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.