het degradatiespook ligt op de loer voor wijhe92

Wijhe’92 start de wedstrijd goed en weet al in de beginfase van de wedstrijd te scoren. In de 8e minuut weet Niels Ruiter voor Wijhe te scoren en brengt de stand op 1-0. Na de goal is het achteruit lopen voor de ploeg uit Wijhe. Wijhe’92 weet de 1-0 lang te verdedigen, maar krijgt vlak voor rust in de 45e minuut vanuit een corner de 1-1 om haar oren. Beide teams gaan vervolgens met ieders één doelpunt de kleedkamer in.

Met hernieuwde energie beginnen beide teams aan de tweede helft. Na 12 minuten voetballen weten de bezoekers het doel te vinden en is de 1-2 in de 57e minuut een feit. Een troosteloze 33 minuten volgen voor de ploeg uit Wijhe. Door het verlies van vandaag komt degradatie voor Wijhe’92 angstvallig dichtbij. Door het gelijkspel van Turkse Kracht is het gat met deze directe concurrent boven de Wijhenaren op de ranglijst gegroeid van drie naar vier punten. Komende wedstrijden zullen daarom van groot belang zijn voor trainer Peter Jansen en zijn ploeg om zich te kunnen blijven handhaven in de zondag Tweede klasse J.

Tweede Paasdag zal Wijhe’92 wederom in actie komen. Ditmaal in Deurningen tegen directe degradatie concurrent DSVD. Wijhe zal moeten winnen om directe degradatie te voorkomen en DSVD achter zich te laten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.