heren 2 handbalvereniging plus severijn heeten zoekt spelers

Het tweede herenteam van Plus Severijn Heeten is op zoek naar enthousiaste jongens/ heren, met of zonder handbalervaring. De heren zijn aan het kijken of ze voor het volgende seizoen een 2e herenteam kunnen oprichten. De komende zes weken zijn er daarom inlooptrainingen in Sporthal Heeten voor geïnteresseerde heren.

Iedereen is welkom om zonder enige verplichting een kijkje te komen nemen of zelfs aantal keren mee te trainen en een balletje te gooien. De heren trainen elke donderdagavond vanaf 21.00 uur tot 22.30 uur in de sporthal in Heeten. Dus lijkt het je leuk om een keertje te komen mee-handballen? Meld je dan, voorafgaand aan een training, aan via: nieuwherenteam_heeten@hotmail.com Ook als je vooraf meer informatie wil hebben, mail gerust.

De heren staan momenteel op de tweede plaats in de competitie en hebben volop strijd geleverd voor het kampioenschap. Afgelopen zaterdag was de topper te Cabezota en die wedstrijd werd nipt verloren met 18 – 19. Daardoor is de kans op kampioenschap wel bijna verkeken, maar de 2e plaats moet zeker haalbaar zijn. Voor volgend seizoen zit er dan nog zeker een promotie in naar hogere klasse.

Wil je de heren een keer in actie zien? Op zaterdag 5 maart (vanavond) spelen ze weer thuis om 20:15 uur tegen het team van E&A. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.