heino en de zweef in evenwicht

In het eerste kwartier van de wedstrijd had Heino het lastig. De Zweef startte goed en kreeg een aantal mogelijkheden om de score te openen. Na vijftien minuten zat Heino beter in de wedstrijd. En kreeg het zelf ook een aantal grote kansen. In de eerste helft werd er niet gescoord door beide ploegen.

[tweetwidget type=”single” query=”711547414541426688″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

In de tweede helft veranderde dat na 65 minuten spelen. Heino kreeg een gelukkige penalty. Douwe Booij benutte het buitenkansje. Tien minuten later kreeg De Zweef ook een strafschop. Ook dit buitenkansje ging erin.

Volgens hoofdcoach Michel Steggink verdiende de wedstrijd geen winnaar. “Het is een terechte uitslag. Al was het voetballend gezien niet al te best. Het was voornamelijk strijd leveren met veel duels. We kregen de penalty omdat er een overtreding werd gemaakt op een van mijn spelers.Ik vond het zelf een lichte overtreding. De Zweef kreeg ook een penalty. Er was niks aan de hand. Noem het maar een goedmakertje voor De Zweef.”

[tweetwidget type=”single” query=”711571212095397888″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Ondanks het punt blijft Heino op de tiende plaats staan met twintig punten. In het paasweekend hoeft Heino niet te voetballen. De volgende wedstrijd staat op 3 april gepland in eigen huis tegen Orion.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.