heino 7 start crowdfundingactie voor returninterland

“Al van kinds af aan dromen wij van een interlandcarrière”, laten de mannen weten. “De realiteit echter is dat we net te weinig talent hebben om een echt haasje te bemachtigen.”

De wedstrijd kwam tot stand via een Heinoër die lid is van het team uit Reading. “We hebben onze Engelse gasten in Heino onthaald en na een kleine zege volgde een gebroederlijke avond. Nu willen we de return spelen in Reading. Niet iedereen heeft de financiële middelen om dit te realiseren, vandaar deze actie.”

Doneren
Via de website Dreamordonate kun je geld doneren. “Voor 5 euro krijg je een ‘high-five gevoel’, voor 10 ontvang je een ansichtkaart uit Reading en doneer je 25 euro, dan word je via Whatsapp op de hoogte gehouden over de belevenissen en nemen we ook nog eens Engelse thee voor je mee. Doneer je 50 euro, dan bieden wij een professioneel geschreven reisverslag voor publicatie op internet of in de krant. En doneer je 100 euro, dan krijg je een VIP-behandeling bij onze kampioenswedstrijd.”

De mannen geven ook nog iets aan de grootste sponsor van hun returninterland. “Die krijgt een Engels ontbijt op bed.”

Doel
Heino 7 wil 1000 euro ophalen met de crowdfundingactie. De actie loopt nog tot vrijdag 20 mei. De eerste donatie van 25 euro is inmiddels binnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.