heeten blijft met lege handen achter na late tegengoal

Trainer Alex Booij van Heeten was duidelijk teleurgesteld, maar vindt wel dat zijn elftal er alles aan heeft gedaan om een goed resultaat te behalen. “Als er één ploeg was die het verdiende om te winnen, dan waren wij dat. Niet dat we veel meer kansen creëerden, maar we hadden wel het betere van het spel. We lieten Robur et Velocitas niet in hun spel komen. Ze kregen tot de 93e minuut slechts één halve kans die onze keeper pakte.”

Met een beetje meer geluk had Heeten het net wel weten te vinden, maar ondanks hard werken werden er niet al te veel kansen gecreëerd door de thuisploeg. “We hebben misschien 2 of 3 halve kansen gehad en een scrimmage voor het doel waarbij de bal van de lijn werd gehaald. Verder hadden we het goed onder controle.”

“Als Heeten had gewonnen, dan hadden de meeste mensen dat waarschijnlijk terecht gevonden”, vervolgt Booij. “Maar nu heeft Robur gewonnen en vonden de mensen het niet verdiend. En ik ook.” Booij is, ondanks de matige prestaties van de laatste tijd, lovend over de inzet van zijn team. “Elke week trainen de jongens keihard, maar we zitten nu in de hoek waar de klappen zitten. Ook in de wedstrijden geven ze vaak alles, maar we worden er te weinig voor beloond.”

Volgende week gaat Heeten in de wedstrijd tegen Lemelerveld op zoek naar revanche. De wedstrijd wordt aanstaande zondag gespeeld en begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.