hans groen overhandigt 3 350 euro aan de cirkel

Op de donderdagavond waren de leerlingen van Hans Groen in touw. Zij speelden in De Bagatelle op hun instrument voor ouders, familie, bekenden en overige belangstellenden. De leerlingen schenken de opbrengst van hun optreden aan De Cirkel.

Vrijdagavond verzorgde het popkoor en de band Musing geheel belangeloos een concert voor de gasten van de De Bagatelle. Naast muziek kregen de ongeveer 75 gasten een driegangdiner voorgeschoteld uit de keuken van Chef-Kok Chiel de Groot van De Bagatelle. De muziek sloeg zo aan dat de voetjes van de vloer gingen.

De Cirkel is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in de terminale fase van hun leven, zowel bij de mensen thuis als in het hospice in Raalte. Jos Elshof en Elise Venemans, bestuursleden van De Cirkel waren blij verrast met deze mooie actie. Na de uitreiking van de cheque gaf het koor nog een toegift voor de gasten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.