halve marathon vol intersport schutte heeft nog kaarten

Intersport Schutte biedt, met medewerking van Vital Centre, Craft Sportswear en Saucony schoenen, een compleet pakket aan voor de halve marathon van Zwolle op zaterdag 11 juni.

In het pakket zitten onder andere een wedstrijdticket voor de halve marathon Zwolle, korting op Saucony runningschoenen, korting op een hartslagmeter, trainingen op de zondagmorgen 9.00 uur vanaf Vital Centra, op maat gemaakte trainingsschema’s + huiswerk, een startbewijs 10 Engelse mijl van Raalte op vrijdag 13 mei 2016, douchegelegenheid en toegang tot sauna en zwembad na de trainingen en speciale condities voor core- en krachttrainingen in Vital Centre.

En mocht je onverhoopt een blessure krijgen, dan kan er aangepast worden getraind in Vital Centre.

Training start zondag
De training gaat zondag 20 maart van start. Dat is een wekelijkse training met huiswerk. Dus wil je nog meelopen, dan is dit de kans! Wil je meer informatie, loop dan eens binnen bij Intersport Schutte aan de Herenstraat 15 in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.