Home / archiefcentraal / haarle blijft winnen

haarle blijft winnen

[tweetwidget type=”single” query=”709001583493844992″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

DAVO wist nog wel brutaal de voorsprong te pakken tegen Haarle. In de negende minuut scoorde de ploeg uit Deventer de openingstreffer. Vijf minuten later in de veertiende minuut scoorde Kay Verhoef van Haarle alweer de gelijkmaker. De assist kwam op naam van Erik Westendorp.

In de tweede helft kreeg Haarle al vrij snel een strafschop. Wie anders dan spits Westendorp benutte de penalty voor Haarle. In de 70e minuut scoorde Kay Verhoef zijn tweede doelpunt van de middag en bracht Haarle naar een 1-3 voorsprong tegen DAVO. Negen minuten later werd de wedstrijd beslist door Erik Westendorp. De spits schoof de bal in het net op aangeven van Darwin Neulen. De 2-4 van DAVO was voor de statistieken.

Door de overwinning stijgt Haarle van de vijfde plek naar de derde plaats met 29 punten. Haarle heeft nog wel vier wedstrijden in te halen. Volgende week zondag 20 maart wacht voor Haarle een thuiswedstrijd tegen FC RDC.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.