groot open tennistoernooi tijdens de pinksterdagen in lemelerveld

In de loop der jaren heeft het toernooi bij tennisliefhebbers in de regio de naam opgebouwd van een sportief, gezellig en goed georganiseerd toernooi. Voor de Tennisvereniging Lemelerveld is het dan ook één van de hoogtepunten van het jaar. Veel leden van de club zetten zich elk jaar weer in om er een succes van te maken.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel en mix dubbel in de Speelsterktes 4, 5, 6 (vanaf 15 jaar) en 7, 8 en 9 (vanaf 17 jaar).
Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld en iedereen kan mee doen: de prestatietennisser die voor prijzen en punten gaat, de recreatieve speler die een paar leuke partijen wil spelen, maar ook de beginnende tennisser die zijn eerste lessen in de praktijk wil brengen.

De toernooicommissie van Tennisvereniging Lemelerveld nodigt dan ook alle tennisliefhebbers van harte uit voor dit toernooi en hoopt naast een groot aantal jaarlijks terugkerende spelers en speelsters ook veel nieuwe deelnemers te kunnen begroeten. Aangezien er een camping op loopafstand aanwezig is van het tennispark, een uitstekende gelegenheid om een weekendje te verblijven in Lemelerveld!

Inschrijven is mogelijk op staging2.toernooi.nl, hier is ook het reglement van het toernooi te zien. De sluitingsdatum van de inschrijving is 1 mei 2016. Voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld kun je kijken op staging2.tvlemelerveld.nl, via een link op deze website kun je ook doorklikken naar staging2.toernooi.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.